Usein kysytyt kysymykset

UKK
Ajanvaraukseen
Kuinka voin varata trimmaukseen tai muuhun hyvinvointipalveluun ajan?

Voit varata ajan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme mikä löytyy Yhteystiedot ja ajanvaraus-sivulta. Voit myös laittaa viestin, laittaa WhatsAppia tai soittaa numeroon p. 050 543 5772. Lisäksi tavoitat meidän Facebookista ja Instagramista. 

Kuinka voin maksaa trimmauksen?

Voit maksaa yleisimmillä pankkikorteilla, jota suosimme eniten maksuna. Tulevaisuudessa käytössämme on myös MobilePay. Käteinen käy, jos kortilla maksaminen ei onnistu. 

Kuinka menettelen kun minun pitää peruuttaa trimmaus?

Peruuta tai siirrä aikasi ajoissa. 24h ennen suunniteltua hyvinvointiaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% suunnitellun hyvinvointiajan hinnasta. 

Kuinka menettelen kun koirallani alkoi juoksuaika ja koiralla on trimmaus?

Voit tuoda koiran trimmaukseen vaikka sillä olisi juoksuaika. Siinä ei ole ongelmaa. 

Koiraani ei ole rokotettu tai madotettu säännöllisesti, voinko silti tuoda sen trimmaukseen?

Jos nyt rokotus on viikon vanha tai madotus on unohtunut kerran antaa niin voit tuoda, mutta jos koirasi on täysin rokottamaton ja madotuksia ei ole annettu koskaan niin suosittelemme hoitamaan nämä asiat ensin kuntoon. 

Koirassani on ulkoloisia, voinko tuoda koiran silti trimmaukseen?

Jos koirassasi on punkkeja, voit. Mutta jos koirassa on täitä tai väiveitä, niin kysy ohjeet eläinlääkäriltä niiden hävittemiseksi ja ohjeet milloin aikaisintaan voit koirasi trimmaukseen tuoda. Silloin kun koirassa on eläviä täitä ja väiveitä, trimmausta ei voida suorittaa. 

Voinko tuoda aggressiivisesti käyttäytyvän koirani trimmaukseen?

Periaatteessa voit. Jos koiralle saadaan vaan kuonokoppa tai muu suoja millä saadaan suojattua trimmaajien kädet puremilta. Niin voimme yrittää hoitaa koiran turkin tai kynnet kuntoon. 

Voinko jäädä katsomaan trimmausta tai muuta hyvinvointipalvelua?

Tähän kysymykseen antaa jokainen trimmaaja oman vastauksen. Eli kannattaa kysyä ennakkoon mitä mieltä trimmaaja on. Voit tehdä kyselyn vaikka sähköpostitse osoitteeseen [email protected]