Spanieleiden trimmauskurssi  syyskuussa 2023 Turussa!

Päivämäärä ilmoitetaan pian! Alkaen klo 10.00

5 paikkaa jäljellä koiran kanssa

 

 

 

Haluatko opetella tekemään omalle spanielillesi trimmauksen? Opiskeletko trimmaajaksi tai oletko jo trimmaaja ja spanieleiden trimmaus kiinnostaa?

Spanielit tarvitsevat trimmausta jo ihan terveyden ylläpitämiseksi. Spanielien korvat, huulipoimut jne. vaativat säännöllistä trimmausta, että koira voi hyvin ja ei turhaan altistu sairauksille. Turkinhoito on tärkeää siis muistakin syistä kuin ulkonäön takia.

Rotuja mitkä voivat osallistua ovat cockerspanieli, englannin- ja walesinspringerspanieli. Käymme jokaisen kanssa trimmauksen läpi kädestä pitäen. Voimme harjoitella ihan trimmausta mikä auttaa koiran terveyttä eli kotitrimmausta tai näyttelytason trimmausta.

Kurssin vetäjä Heli Tolvanen on trimmannut spanieleita yli 30 vuotta. Kasvattanut itse englannin- ja walesinspringerspanieleita. Näyttelyttänyt kymmeniä cockerspanieleita trimmaten myös yleensä nämä koirat näyttelyihin.

Kurssin hinta: 89€ (sis.alv) ja kuunteluoppilaat 49€ (sis.alv). Kurssin hinta sisältää kirjallisen materiaalin kaikille.

Kurssille mahtuu 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta koiran kera. Kuunteluoppilaiden määrää ei ole rajoitettu. Jos ilmoittautuneita tulee paljon, niin järjestän toisen päivän sunnuntaille.

Kurssi pidetään Turussa osoitteessa Asentajankatu 8, eli Turun Trimmauspalvelun tiloissa. Tarkemmat yhteystiedot.
Tarkoituksena on pitää kiva päivä, missä tutustutaan spanielin trimmauksen saloihin.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt:
Sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Palautteita helmikuun kurssilta

Hyvät tilat. Helppo löytää. Hyvät ohjeet kädestä pitäen aloittelijalle. Selkeät ohjeet. Ehkä voisi myös olla paperilla leikkausohjeita, mutta netistä tosin löytyy. Kiitos.

Testimonial Item

Hyvää ohjeistusta joka koira erikseen huomioiden.

Testimonial Item

Tämä oli hyvä käytännön toimintaa ja hyvä kun sai itse tehdä. Hyvä paikka ja tilat.

Testimonial Item

Sopiva määrä koiria

Testimonial Item

Hyvä kurssi, lämmin ilmapiiri. Kiva kun oli itse tekemistä, eikä luentoa.

Testimonial Item