Kuinka valmistaudun trimmaukseen?

Ohjeet
Ajanvaraukseen
Kuinka voin varata trimmaukseen tai muuhun hyvinvointipalveluun ajan?

Voit varata ajan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme mikä löytyy Yhteystiedot ja ajanvaraus-sivulta. Kaikki varattavissa olevat ajat löytyvät sieltä. Voit myös laittaa viestin, laittaa WhatsAppia tai soittaa numeroon p. 050 543 5772. 

Kuinka voin maksaa trimmauksen?

Voit maksaa yleisimmillä pankkikorteilla, jota suosimme eniten maksuna. Käteinen käy myös. 

Kuinka menettelen kun minun pitää peruuttaa trimmaus?

Peruuta tai siirrä aikasi ajoissa. 48h ennen suunniteltua hyvinvointiaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% suunnitellun ajan hinnasta. Liian lähellä aikaa peruutetuista trimmauksista veloitamme 50% trimmausajan hinnasta. Jos koira sairastuu aika perutaan ilman kuluja. 

Kuinka menettelen kun koirallani alkoi juoksuaika ja koiralla on trimmaus?

Voit tuoda koiran trimmaukseen vaikka sillä olisi juoksuaika. Siinä ei ole ongelmaa.

Koiraani ei ole rokotettu tai madotettu säännöllisesti, voinko silti tuoda sen trimmaukseen?

Jos nyt rokotus on viikon vanha tai madotus on unohtunut kerran antaa niin voit tuoda, mutta jos koirasi on täysin rokottamaton ja madotuksia ei ole annettu koskaan niin suosittelemme hoitamaan nämä asiat ensin kuntoon.

Koirassani on ulkoloisia, voinko tuoda koiran silti trimmaukseen?

Jos koirassasi on punkkeja, voit. Mutta jos koirassa on täitä tai väiveitä, niin kysy ohjeet eläinlääkäriltä niiden hävittemiseksi ja ohjeet milloin aikaisintaan voit koirasi trimmaukseen tuoda. Silloin kun koirassa on eläviä täitä ja väiveitä, trimmausta ei voida suorittaa.

Voinko tuoda aggressiivisesti käyttäytyvän koirani trimmaukseen?

Periaatteessa voit. Jos koiralle saadaan vaan kuonokoppa tai muu suoja millä saadaan suojattua trimmaajien kädet puremilta. Niin voimme yrittää hoitaa koiran turkin tai kynnet kuntoon.

Voinko jäädä katsomaan trimmausta tai muuta hyvinvointipalvelua?

Tähän kysymykseen antaa jokainen trimmaaja oman vastauksen. Eli kannattaa kysyä ennakkoon mitä mieltä trimmaaja on. Voit tehdä kyselyn vaikka sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Mutta kannattaa muistaa se, että yleensä koira käyttäytyvät paremmin trimmauksessa ilman omistajan läsnäoloa. Eli tämä on vähän tapauskohtainen.